Oud Hollandse spellen

Deze-grote houten spellen, zijn nu dankzij het Rode Kruis te leen bij de speel-o-theek. U kunt ze apart lenen voor € 0,50 of € 1,50, dit ziet u vermeld staan bij de desbetreffende spel. Ook als niet-lid kunt u deze spellen lenen voor € 1,00 of € 2,50, ook dit staat vermeld bij het betreffende spel.

Bingo

Houten Bingospel, alles compleet met bingoscorekaarten en bingomolen bij elkaar in een draagbare kist. Voor leden te leen voor € 1,50 en voor niet-leden € 2,50.

Rad van Fortuin

Vroeger en nu nog steeds bekend van tv, dit super Rad van Fortuin op houten standaard. Voor leden te leen voor € 1,50 en voor niet-leden € 2,50.

Slingerbak

Slinger met de bal zoveel mogelijk pionnen om. Voor leden te leen voor € 0,50 en voor niet-leden € 1,00.

Trek biljart

Leg de stokken tegen elkaar aan en leg de biljartbal achter in de bak op de stokken. Door beide stokken naar buiten te buigen, zal de bal naar voren rollen en probeer deze zoveel mogelijk te laten rollen. Laat de bal als hij terug begint de rollen in een hole glijden. Voor leden te leen voor € 0,50 en voor niet-leden € 1,00.

Kleurdobbelen

Dit spel wordt geleverd met 28 pionnen en een kleurendobbelsteen in een houten bakje
Om de beurt gooit men de dobbelsteen en de kleur geeft aan wie zijn pion mag verplaatsen. Voor leden te leen voor € 0,50 en voor niet- leden € 1,00.

Ringwerpspel

Het bekende ringwerpen van de kermis. Zet een streep op 2 meter van het spel. Daarna mag u nog 2 pogingen doen, met de ringen die niet om de kegels hangen. Tel het aantal punten dat u hebt behaald bij elkaar op. De speler met het hoogste aantal punten is de winnaar. Voor leden te leen voor € 0,50 en voor niet-leden € 1,00.

 

Super Mens-erger-je-niet

Grote houten versie van het bekende spel Mens-erger-je-niet. Voor leden te leen voor € 0,50 en voor niet-leden € 1,00.

 

Super spiraalspel

Iedereen kent dit spel van vroeger van de grote spelshows. Voor leden te leen voor 1,50 en niet leden 2,50.

 

Sjoelbak

Oerhollands deze sjoelbak. Voor leden te leen voor 1,50 en niet leden 2,50.