LIKE, SHARE & WIN!

Op WOENSDAG 18 MEI 2016 organiseerde KOO Meppel op het Kinderkasteel een MAMA-fair!

Van 16.00-20.00 konden (aanstaande) mama’s in alle rust rondsnuffelen op het Kinderkasteel, die dan volledig ingericht is met allerlei leuke, hippe, creatieve en informatieve kraampjes met “Mama-spul”!

Ook De Boemerang was daar aanwezig met een stand, waar wij informatie aanboden over het lenen en hoe u lid kunt worden van de speel-o-theek.

Zo waren er diverse informatiestands van o.a. kraamzorg Lieve ster, ME TIME, logopediepraktijk Verbalis en Your Personal Coach. Natuurlijk op de MAMA-fair ook aandacht voor ontspanning, bewustwording en schoonheid, door Mum 2b, Noort Schoonheidssalon en Etos Meppel-Steenwijk!

En verder: Bellypaints door ColorfulCreations Mariska en op de foto bij CharlotteValerie!
Aan kinderkleding -producten en speelgoed ontbreekt het ook niet. Bij Jet, Babyplanet, Catootje Kinderspul, Speelgoed Laanstra bieden mooie producten aan! Bij de stand van Sjocolade.nl kun je terecht voor het versieren van een overheerlijk hart van chocolade, mmm!

En dit alles onder genot van een hapje en een drankje smile-emoticon
Geen oppas? De kind(eren) konden gerust mee! Voor hen was er ook allerlei leuks te beleven, waaronder een springkussen en schmink!

 

Voor de eerste 50 BEZOEKERS van de MAMA-fair was er een superleuke goodiebag met verrassingen met o.a. een gratis knipkadokaart van speel-o-theek De Boemerang.