Speel-o-theek De Boemerang draait volledig op vrijwilligers. Zo blijven de kosten laag en kunnen we veel speelgoed aanbieden. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom en krijgen bovendien een gratis abonnement!

Waar zijn we naar op zoek?

  • Enthousiasme mensen, jong of oud, man of vrouw (vaders, moeders, opa’s, oma’s, tieners)
  • Die het leuk vinden om met kinderen en speelgoed om te gaan
  • Die lichte administratieve handelingen kunnen verrichten

Beschrijving werkzaamheden

Bij Speel-o-theek De Boemerang verricht je leuk en zinvol vrijwilligerswerk binnen een dynamisch team in een kinderrijke omgeving. Als vrijwilliger sta je minimaal 1 x in de week een dagdeel van 14.30 uur tot 16.30 uur in de speel-o-theek om te helpen bij het uitlenen en innemen van speelgoed. Met behulp van een heel makkelijk computerprogramma registreer je speelgoed dat weer ingeleverd wordt of speelgoed dat geleend wordt. Het speelgoed dat ingeleverd wordt controleer je op gebreken. Met je collega’s zorg je ervoor dat de speel-o-theek er opgeruimd en verzorgd uitziet. Tenslotte adviseer je de leden welk speelgoed het beste aansluit bij een bepaalde leeftijd of ontwikkelingsfase.Je krijgt altijd een inwerkperiode. Vraag eens aan kennissen, vrienden, oma’s of opa’s. Beetje affiniteit met speelgoed en kinderen is wel handig. We gaan dan starten na de zomervakantie in september. Je kunt je melden bij onze balie of een mailtje sturen info@speel-o-theekmeppel.nl .

Voordelen voor een vrijwilliger

Als  vrijwilliger krijg je een gratis abonnement. Tijdens je werkzaamheden ben je verzekerd.

Meer informatie of vrijwilliger worden?

Wil je meer informatie of vrijwilliger worden? Neem gerust contact op met Elly Schwering: info@speel-o-theekmeppel.nl of 0522-258849.