Regelmatig breiden we ons assortiment uit met nieuw speelgoed. Bekijk hier onze nieuwste aanwinsten! Tip; u kunt de foto’s vergroot zien wanneer u op de foto klikt.

Reuzenrad

Dit spel speel je in je eentje of in competitiegroepje(s). Met de magnetische pen zorg je dat je zo snel mogelijk dat alle balletjes van dezelfde kleur in het juiste vakje loodst. Wie hier het handigst in is heeft gewonnen.

Houten Hamerbank

We hebben jullie een tijd geleden gevraagd om aan te geven of jullie ook speelgoed missen in de Speel-o-theek. Er zijn een aantal suggesties gekomen. Op grond van de afweging of het speelgoed in het verleden vaak geleend is, of het speelgoed duurzaam is en tegen veel speelgebruik kan, hebben we een keuze gemaakt in het aan te schaffen speelgoed. De houten hamerbank  (op de foto) tezamen met de Paw Patrol puzzel ( hieronder op de bladzijde te zien) en rolschaatsen zijn op verzoek van onze leners aangeschaft.

Paw Patrol

Drie puzzels in één doos, van de populaire tv serie Paw Patrol.

Patchwork

Maak je eigen deken; kies het juiste lapje, plaats hem op de deken en win er zoveel mogelijk knoopjes mee.  Wie de beste lapjes kiest en deze tot een prachtige deken combineert, wint het spel. Een leuk puzzelspel voor handwerkertjes vanaf 8 jaar.

Playmobil Bruiloft

Laat jouw droombruiloft uitkomen in dit kasteeltje van Playmobil. Hij is compleet met twee koetsjes, paarden, lakeien en bruiloftsgasten na te spelen. De piano speelt een echt liedje wanneer je op de toetsen drukt.

Playmobil Goudmijn

Met deze spannende goudmijn kun je uren spelen. Maar pas op met de dynamiet!  Met karretjes wordt het goud per rails uit de mijn gehaald. En je trouwe ezeltje brengt het naar huis. Met een echt werkend lampje. Voor ondernemende kinderen vanaf 4 jaar.

Droomtuin-

Playmobil Droomtuin

Deze magische tuin is nu bij ons te leen! Met eenhoorns en een prins en prinses en heel veel schattige diertjes kun je je uren vermaken in deze droomtuin.

Mondo

Ontwerp jouw eigen wereld vol exotische dieren en verschillende landschappen. Houd de tijd en je tegenstanders goed in de gaten, want iedereen speelt tegelijkertijd!

Mondo is een spel met eenvoudige regels en geschikt voor zowel gevorderde als beginnende spelers; je kiest je eigen instapniveau. En als je niemand hebt om mee te spelen, kun je Mondo ook in je eentje spelen. Vanaf 8 jaar.

Cacao

Cacao neemt de spelers mee naar de exotische wereld van de chocolade. Iedere speler is een stamhoofd, die met de handel in cacao zijn volk roem en welvaart wil geven. Door het handig inzetten van zijn stamleden en goden aan zijn kant te krijgen, kan hij het spel winnen. Dit spel heeft eenvoudige spelregels en een korte spelduur, voor kinderen vanaf 8 jaar.

Flashpoint

Dit spel laat je meebeleven hoe het is om bij de brandweer te werken. Speel je favoriete series na met dit spel. Voor kinderen vanaf 10 jaar.